...

2011-09-10 15:16:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har typ ingenting att skriva. Nej, jag har faktiskt inte det. Men jag funderar på en sak... Men nej, jag tar upp det någon annan gång. Ingen är med i tävlingen, och eftersom ni är så oaktiva och tråkiga avslutar jag den. Vad vill ni ens göra? Om man skriver något intressant, så bryr ni er inte, samma sak med tävlingar, att man kanske ska sluta osv. Säg i detta inlägg vad ni vill göra, börjar bli trött på att ni inte svarar någonting.

Elektropop

2011-09-06 17:09:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Om ni såg på Idol igår, skulle ni sett den sista killen som var ryss, som sjöng "Elektropop" som var hans egna låt. Det har redan kommit ut jättemånga videos med han. Det är helt sjukt, men låten var grym! Grymt bra låt, men det sjuka var att han gick vidare! Men jag älskar låten fett mycket. Riktigt bra, alltså!

Länk till låten:
 http://www.youtube.com/watch?v=x2HPMqqmtNI&feature=related

Dator

2011-09-03 14:20:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart så kommer jag ta en liten paus ifrån datorn, i kanske 3-1 vecka. Så jag kommer dock inte skriva i bloggen då, men jag kommer skriva när jag ska sluta sitta vid datorn.

Gsm

2011-09-02 19:07:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


För er som inte vet, så har jag gsm. Där heter jag ashley tisda. jag har nyss publicerat en tidning som jag är journalist i som heter "Evant". Så köp den gärna, den kostar endast 5 gp. Vore fantastiskt kul.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu