Min youtubekanal!

2012-04-23 18:07:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har skaffat en youtubekanal! Den heter GSMGABBSAN00! Kolla gärna mina videosar där! Lägger upp någon då och då. Kolla gärna!

Fullt upp

2012-04-11 18:52:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ursäkta att jag inte har skrivit på länge, men jag har haft en massa saker att göra. Jag skulle till exempel göra tidningen på gSm, ansöka som fokusmedlem och gå upp i modellnivå, så ursäkta. Jag sitter och skriver på mobilen just nu och väntar på att datorn ska bli ledig. Men det blev den just, så jag ska nog ta och sätta mig. Ses så länge!

Test

2012-04-08 14:24:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Läs nedan.

JAG GÖR ETT TEST MED HYPERCAM 3!

My day

2012-04-05 19:19:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det väl varit en bra dag, antar jag. Det var ett par barn som kom och sa Glad Påsk. Istället för att ge godis (vi hade inte) så gav jag kakor, haha. Varje barn älskar kakor, så varför inte?

På skolan var det okej. Vi hade pyssel med fadderbarnen, vilket inte var så kul. Sedan körde vi pingistunering. Jag han köra en match och jag vann båda seten då. Förra året vann jag utan att förlora en enda match. Även fast jag typ aldrig kör pingis och inte har ett pingisbord så vann jag. Det tyckte jag var konstigt. Men mina servar är rätt låga och kan vara svåra att träffa, så...

Men för övrigt har jag nog haft en bra dag.
Jag känner för att spela sims just nu av någon anledning, men vi får se...


Dagens låt

2012-04-05 17:57:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagens låt kommer faktiskt från Train. Jag tror ni kan gissa vilken låt det är. Här kommer Train med Drive by!

My inspiration om gSm

2012-04-04 17:27:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, nu tänkte jag köra med inspirationsoutfit även på gSm! Här kan ni anmäla er, men jag kan även ta en gSm'are helt random. Men jag mejlar er alltid först.

Anmäl er gärna här, skriv ert modellnamn osv. Gärna en liten beskrivning av stilen så blir jag glad.
Hare gött så länge!

Månadens blogg

2012-04-04 17:22:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, nu kör jag med månadens blogg! Här kan ni typ anmäla er om ni vill vara med. Jag kollar in eran blogg och väljer ut den jag tycker om mest, skriver en liten resencion och skickar med en länk på min blogg om vad jag tycker om din blogg. Anmäl dig!

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar nedan. Du länkar i kommentaren din bloggadress och sedan gör jag resten!

Det du vinner är flera tittar på din blogg!

Senast anmälning: 9 april

Vinnaren avslöjas: 10 april

Lycka till och må bäste man eller kvinna vinna!


Konvent 2012

2012-04-04 17:16:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jadu. Vilka konvent ska du gå på? Själv ska jag gå på Foxcon eller Uppcon (har inte riktigt bestämt mig), Kawaiicon och typ Närcon (kanske). Till en av dessa konvent tänkte jag sy en cosplay (kanske inte för tävlingen, men det kan fortfarande vara kul). Jag inspirerades mycket av Himari från Mawaru Penguin Drum. Särskilt när hon blir den här uppdragstjejen. Så jag funderar på att sy en cosplay av henne i den dräkten. Här är en bild på dräkten som hon har på sig!
Himari från Mawaru Penguin Drum

Dagens låt

2012-04-01 13:31:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagens låt kommer från ingen mindre än Britney Spears! Låten heter Inside Out. Här kommer den!

Inspirationsoutfit

2012-04-01 13:30:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, som jag sa i en kommentar innan, så skulle outfiten komma från KCA 2012. Och ingen mindre än Kelly Osbourne bär klänningen!

Här är hennes outfit från KCA 2012!
Jag gillar denna klänning. Svart och väldigt flickig. Hon har nästan lila hår och rosa läppstift som hon matchar med skorna och nagellacket. Perfekt!

1:a apri!

2012-04-01 13:17:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, idag är det ju första april! Har ni busat med någon ännu? Jag har tyvärr inte haft tid, men jag funderar på att busa lite med min lillebror lite senare.

Just nu är jag bara inne på gSm. Blev ganska förvånad när jag såg att man inte ens fick dela en modell med sin bästis (!) Men ja, så är tydligen reglerna och de ska följas.

Hemma har jag bara suttit och lyssnat på musik och löst korsord.
Igår var det Earth Hour, släckte ni lamporna då? Hemma hos mig släckte vi alla lampor. Det enda vi inte stängde av var datorn och teven. Resten stängde vi ner.

Igår var det KCA i Hollywood. I Sverige visar de prisutdelningen imorgon kl. 17.30 på nickelodeon. Jag tänkte ta en smygtitt i förväg för att se vilka som fick priserna i de olika kategorierna. Men ja... Jag har nog inte så mycket mer att säga. Jag slänger in en inspirationsoutfit från KCA i nästa kommentar.


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu