Inspirationsoutfit

2012-03-31 18:39:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, denna gång kommer outfiten från Grammygalan (igen). Det är såklart inte samma klänning.

Denna klänning bärs av ingen mindre än Fergie!
Här är Fergie på Grammygalan 2012!
En riktigt vågad, orange klänning. Ett litet minus för att underkläderna syndes så tydligt, men annars var klänningen verkligen fin! Den lilla hanväskan och armbandet gav en extra touch, som jag brukar säga.

Shopping!

2012-03-31 18:33:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, jag shoppade faktiskt idag med min bästis. Bilder orkar jag inte lägga upp just nu, för jag måste typ göra ett kollage och dessutom har de inte tröjan i prickigt på hemsidan (konstigt nog). Vi hade väldigt kul och shoppade väldigt länge. Jag köpte en prickig tröja, en ögonfransböjare och en ögonskuggspensel (eller vad man säger).

Dagens musik

2012-03-31 18:23:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, nu har jag tagit ett beslut. Denna dag blir det Laleh! Och kan ni gissa vilken låt? Låten är faktiskt Some Die Young. Här kommer den!

Dagens musik

2012-03-30 19:33:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, just nu har jag tänkt ut en bra låt. Och denna låt sjunger Timbuktu. Han sjöng sin egna version av Mikael Wiehe's "Flickan och kråkan". Denna är grymt bra!

Mode idag

2012-03-30 19:13:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp, nu kör vi ännu ett till Mode idag! Allt är köpt på Gina Tricot förutom jackan, skorna och smyckena. Just nu är pastellfärger inne! Priserna står nedan.
Här är modet idag! Nu är det pastellfärger som är inne!

Ser du inte priserna?

Topp: Gina Tricot, 149 kr

Shorts: Gina Tricot, 299 kr

Kavaj: Lindex, 399 kr

Halsband: Ur&Penn, 79 kr

Örhängen: Ur&Penn, 39 kr

Inga skor denna gången. Men matcha gärna med skor i vitt eller begie.


Inspirationsoutfit

2012-03-30 18:27:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, denna gången kommer klänningen från Hungerspelspremiären, och det är ingen mindre en Jennifer Lawrance som bär denna klänning!
Hennes klänning på Hungerspelspremiären!

Varför inspireras jag av denna klänning för?

Jo, det är inte bara klänningen, utan även håret och mejken. Klänningen är en perfekt matchning till håret, och jag älskar det öppna på klänningen. Jag gillar också att det ser ut som att den "flyger". Verkligen en inspirerande outfit!


Det snöar.

2012-03-30 18:18:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nej! Det snöar! Why?

Idag har jag haft en rolig dag. Skolan var okej. Jag gjorde jättemycket geografi (Holland) och kom och tänka på ett par killar jag hade träffat där. De var väldigt roliga. Tänker dock inte berätta något här eftersom att det är rätt barnsligt... Men en sak kan jag berätta. De pratade bara holländska med mig och min lillebror. Vi fattade nästan ingenting, haha.

Ja, snart är det påsklov, längtar ni? Det gör i alla fall jag.

2 dagar kvar till KCA (Kids Choice Awards)!

Imorgon funderar jag på att gå och shoppa med min bästis, vi får se. Men i så fall ska jag köpa skor och kläder. Kanske något fint smycke, vi får se. Jag lägger upp bilder på kläderna på bloggen OM jag går och shoppar, okej?


Btw, min pappa åker iväg till Chile IGEN, haha.

KCA 2012

2012-03-29 19:35:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, snart är det Kids Choice Awards. Det är faktiskt den 2 april på Nickelodeon kl. 17:30. Så om du vill se b.l.a One Direction, Will Smith (programledare), Big Time Rush och en massa andra kändisar ska du nog ta och kolla in galan!

Jag är av någon anledning glad att Onde Direction ska vara med och sjunga, även fast jag inte gilla de. Kanske för att det kommer bli fler tittare då, kanske? Nej, men jag vet inte.

Jag ska gå upp nu och fika lite, läsa lite tidningar och sova. Imorgon har vi läxförhör, vilket jag inte längtar till.

Men ja, jag skriver nog mer imorgon.

Ha det så bra då!

Ny design!

2012-03-29 19:20:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, jag känner för att uppdatera hela bloggen just nu, så jag har en ny design! Ni ser som sagt vem som har gjord designen. Ni kommer dock inte kunna mejla mig om frågor, men ni kan alltid skriva era frågor i en kommentar, jag svarar så gärna.

Hoppas ni gillar designen, det gör i alla fall jag!
Nu har jag vårstädat min blogg lite. Kommentera och skriv vad ni tycker om designen!

Inspirationsoutfit

2012-03-29 18:42:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har funderat länge och tagit ett beslut på min inspirationsoutfit. Och den kommer från självaste Nicki Minaj!

Jag satt och kollade på Grammygalan i Chile och när jag såg Nicki Minaj's otroligt coola klänning blev jag helt paff. Hon såg lite ut som rödluvan faktiskt. Hon såg sådär sockersöt ut, som en liten flicka. Jag inspireras verkligen av stilen. En riktigt cool outfit. Ett plus för dig, Nicki Minaj!

Hennes outfit på Grammygalan!


Klassfest

2012-03-29 18:30:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp, vi ska ha klassfest i maj, vilket kommer att bli kul, i guess. Eller, vi får som sagt se. Man vet aldrig riktigt.

Just nu är jag inne på gSm (gosupermodel) och kollar lite forum. Lyssnar även på OneRepublic med Good Life. Känner mig grymt glad och peppad av någon anledning.
Usch, jag har så lite vänner nu när jag har bytt gubbe på gSm. För er som inte vet så heter den 'LittleMissWierd. Känns bara som att alla går efter modellnivå och ranka, för ingen verkar vilja bli min vän (är reklammodell). Men ja, verkar som att jag får stå ut med det ett tag...

Vanlig skoldag, i guess. En liten kille som var aggresiv kastade en innebandyklubba på min kompis och sedan jord. Han slog min andra kompis i magen. Haha. Men ja, annars var det inte så mycket som hände, bara att jag stannade kvar i 1 timme efter skolan och storstädade kapprummet och klassrummet, vilket var jobbigt. Fick ont i nacken efter ett tag.

Jag bjuder er på en liten skön bild med mitt egna lilla citat.
Här är mitt alldeles egna citat!

Modet idag

2012-03-28 18:15:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu tycker jag om blå och orange. Jag tycker även att det är inne. Här är ett litet kollage som jag har gjort. Allt är köpt på H&M denna gång.







Detta är mode för denna dag!

Ser du inte priserna?

Kjol: 149 kr, H&M
Kavaj: 299 kr, H&M
Topp: 70:50 kr, H&M
Skor: 249 kr, H&M


My day...

2012-03-28 17:54:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaha, denna dag var väl okej, antar jag. Ursäkta att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag, men jag har haft fullt upp. Jag har faktiskt hunnit fylla 12 år!

Ja, idag var det en vanlig skoldag. Väldigt tråkig. Stannade kvar på skolan i ungefär en halvtimme efter att vi hade slutat och hde lite kul med min bästis. Vi satt och kluddrade över hela tavlan, vilket var kul. Sedan gick vi hem och hon visade ett väldigt intressant foto från hennes mobil. Jag blev grymt förvånad när jag såg det.
Sedan var jag hemma, åt, kollade på tv, läste från min tidning och nu sitter jag vid datorn.

Här är en liten bild som jag gjorde igår på skolan medans vi hade engelska. Det är väldigt kul att rita.


Hemsk

2012-03-14 18:20:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick veta en väldigt hemsk sak idag, men tänker dock inte berätta. Hoppas ni förstår. Det är lite... privat. Berättar det endast för klasskompisar som ännu inte fått vetat det.

Men ja. Jag har funderat nu och jag har beslutat att jag ska sluta på badminton. Istället ska jag börja på dans (streetdance/hiphop) och basket. Är grymt intresserad på basket, det är väldigt kul att spela. Och samma sak med dans. Med tanke på att jag verkligen är en musikälskare så älskar jag även att dansa. Det är en rolig sak. Hah.

Just nu lyssnar jag på Adele-Chasing Pavements. Good information.

För övrigt har jag bara varit på skolan. Intressant dag, väldigt rolig. En kille i min klass skulle rita ett par glasögon, men det blev lite misstolkning i det hela.

Instruktioner för att rita glasögon misstolkat:
Hur man gör ett par glasögon misstolkade.

 

Ni ser texten, va?

För er som inte ser:
1. Rita en "bulle"
2. Rita en till bulle. Här är misstolket.
3. Rita nu ett streck över detta.
4. Rita nu en liten "skylt" över. KLART!


STOPPA KONY 2012!

2012-03-13 19:43:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Länk till en 30-minuters film om Kony:
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Kony (eller Joseph Kony som är hans fullständiga namn) är en man som tar pojkar. Han gör de till soldater, ger dem gevär och tvingar de döda föräldrarna. När han gör detta använder han hot. Om de inte gör som han säger, kan han döda de stackars barnen.
Tjejerna gör han till sexslavar.

Detta är hemskt. Sprid denna video, säg till dina vänner, skriv på din blogg, skriv på din facebook, twitter, bdb osv. Detta är väldigt viktigt. Över 3000 barn i Uganda har råkat ut för detta.


Mode idag

2012-03-11 15:56:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det pastellfärg som gäller. Lägg gärna till lite guldfärg eller glitter för att få det där extra pluset. Dubbelknut, ljusa längder, guld och pastell, magtröjor/klänningar, stram hals mm. Kolla in dessa saker som du kan köpa på närmsta butik!

Kappa: H&M, 399 kr
Boots: DinSko, 399 kr
Byxa: Ellos 249 kr
Tunika: Kappahl, 279 kr
Ring: Ur & Penn, 59 kr
Halsband: Ur & Penn, 129 kr

Melodifestivalen

2012-03-11 15:10:10 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, Loreen vann! You're wonderful. I morgon är det första dagen på skolan på mer än en hel månad för mig. Ni vet ju att jag var i Chile? Ja, jag kom hem i förrgår kväll. Hann inte skriva något då, och nästa dag hade jag fullt upp med att ändra layouten, haha. Älskar denna layout som jag har nu faktiskt, den är enkel, men fin på samma gång.

Tror att det blir en spännande dag (åtminstonde för mig) i morgon. Mycket har hänt i min klass, en klasskompis berättade en massa sjuka saker som hänt. Så jag längtar faktiskt. Sedan har jag ju inte träffat mina vänner på jättelänge, vilket också är en av anledningarna.

Tävling!

2012-03-10 16:06:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp, jag tänker ha en liten gSm-tävling.

Snart kommer Hungerspelen ut som film. Det du ska göra är att klä dig som någon i Hungerspelen, eller vad man ska säga. Inspireras av bilder, böcker mm. Sista anmälningsdag är den 14 mars.

Såhär gör du:
1. Klä din modell inspirerad av Hungerspelen.
2. Gå in till min blogg.
3. I ett inlägg skriver du nu ditt modellnamn och att du är med.
4. När du gjort det, ta inte av dig kläderna tills tävlingen är över.

Vinnaren får en gåva från Funki och poppispaket.

Lycka till!

OBS! Vinnarna avslöjas den 15 mars!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu