Inspirationsoutfit

2012-05-31 13:35:53 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Ursäkta att jag sa Dagens outfit, det blev lite fel. I alla fall, inspirationsoutfiten kommer ifrån Oscarsgalan och bärs av ingen mindre än... Maria Menounos! Här är den vackra klänningen hon bar på Oscarsgalan!
Är inte klänningen sjukt vacker? Älskar verkligen släpet, och att den är i grönt. Jag gillar också att klänningen har en bar rygg, det gör att klänningen ser fräsch ut. En riktigt vacker och underbar klänning. En sådan skulle man ju vilja ha!
<img border=0 alt=
"free glitter text and
family website at
FamilyLobby.com"
src="http://www.
familylobby.com/common
/tt8611206fltt.gif">

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Lika som bär!

2012-05-31 13:29:29 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Alltså när jag skulle välja veckans outfit såg jag en kopia av Loreen! Alltså helt sjukt. De är jättelika. Tycker inte ni att de är lika? Alltså det är extremt. Jag dog lite när jag hittade bilden, trodde först att det var Loreen.
Alltså jag har bara tre bokstäver i min mun just nu. OMG.
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Då var man hemma igen...

2012-05-31 13:04:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jao. Då mådde man illa i morse också... Jag fattar inte varför det hela tiden är på morgonen? Äh, så länge som jag inte spyr eller något liknande så får jag försöka kämpa emot.
I alla fall, så mycket mer har jag inte gjort. Jag vaknade väldigt sent idag för att jag var trött. Jag vaknade ungefär 11.00 och åt frukost. Sedan gjorde jag mig redo, och här sitter jag!
Alltså, det känns lite tråkigt att bara blogga om att man är sjuk. Men jag bloggar om annat numera också, så det handlar inte bara om mitt illamående.
Nu var det länge sedan jag körde dagens outfit, så jag gör nog det idag... Men än så länge, hejdå!
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Flätiga skärp

2012-05-30 14:48:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag satt och kollade på lindex onlineshop när jag såg en massa flätade bälten. Sådana bälten är riktigt snygga! De kan användas till det mesta! Shorts, klänningar, jeans och en massa fler. De finns oftast i olika färger, som brunt, svart, rosa, rött och blått. Detta bälte nedan är i rött.
Snyggt, va? Sedan finns det i olika varianter. Flätningarna är inte alltid likadana, men vilken fläta det än är (oftast), så är det snyggt!

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Sjuk dag, seriöst.

2012-05-30 14:38:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alltså det var tänkt att jag skulle gå på skolan idag, men så blev det inte. Grejen var att jag började må illa när jag åt frukost. Då låg jag i sängen väldigt länge medans min storasyster låg och sov och mina föräldrar hade gått på jobbet. Jag skulle vid 10-tiden gå till läkaren för att kolla upp min mage (jag har haft en väldans problem med den). De misstänkte att jag kanske kunde vara gluten. Jag mådde även illa när vi var där. Jag skulle ta blodprov, och de tog ungefär 6 rör blod. Det såg... rött ut.

Förutom mitt illamående och besöket hos läkaren har jag väl haft det bra. Kollat lite på Project Runaway och har slappat lite idag. Har varit väldigt trött idag, så jag försökte i alla fall att sova så mycket som möjligt. Jag vaknade vid 7.00 och sov kanske en halvtimme extra när min mamma kom hem för att skjutsa mig till läkaren.
Hoppas i alla fall att ni har det bra! ^^
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Normal.

2012-05-29 15:31:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är normal.

Alltså jag fattar inte riktigt. Folk säger alltid att de är "normala". Men vad innebär det? Vad är normalt? Alla personer är ju olika, så jag fattar inte då hur folk kan säga att de normala. Jag har alltid funderat kring detta ämne. Liksom, vad är normal? Är jag normal? Vem är normal? Det är bara någonting jag inte förstår mig på.
Är det bara jag som tycker såhär? Disskutera detta i kommentarsfältet.
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Veckans köp

2012-05-29 15:22:26 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp, nu kör vi veckans köp! I Veckans köp kommer jag skriva vad jag tycker är inne just nu. Det kan vara vad som helst. I detta Veckans Köp så tycker jag att den strandlika långklänningen är inne! Hemskt gärna både arm och bandlös. Sådana klänningar kan man hitta på till exempel H&M, Gina Tricot, New Yorker, Kapphal mf.
Denna klänningen kommer ifrån Gina Tricot:
Klänningen finns även i färgerna limegrön och mörkblå.
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Intervjua Foki!

2012-05-29 15:06:40 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp, nu har jag skickat ett mejl till hennes assistent och skrivit att jag vill intervjua henne till nr. 2 av Trish på gSm. Hoppas verkligen att hon svarar och att hon vill det! Det skulle betyda otroligt mycket för mig. Tidningen lär komma ut någon gång i juni, jag har inte haft så mycket tid att arbeta med tidningen.

Nu är det en ny dag med nya planer. Men jag är fortfarande hemma, sjuk. Så det är tråkigt. Det är liksom kul att kunna slippa skolan, men det är inte kul att vara sjuk. I alla fall, här sitter jag. Med min lilla Julia tidning. Vid datorn.
Nu ska jag ha en ny signatur som jag ska ha i alla inlägg nu. Fin, va?
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Mycket händer...

2012-05-28 10:57:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har varit väldigt upptagen den senaste tiden och har därför varit väldigt oaktiv i min blogg. Jag ska försöka skriva varje dag numera. Men då vet ni i alla fall. Idag är jag inte på skolan, för att jag började må illa. Men jag mår bättre, fast jag mår fortfarande illa. Jag vaknade bara för några minuter sedan. I alla fall, nu ska jag fortsätta med mitt jobb. Sätta sig och lata vid tv:n.

Tidning i Scoop!

2012-05-05 14:16:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej, ursäkta att jag har varit så oaktiv på sistonde. Jag har haft fullt upp med min tidning Trish på gSm. Men nu är den klar! 20 sidor med allt man vill ha! Köp gärna, den kostar 10 gp. Alla sidor är gjorda med Photoshop.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu